sâmbătă, 13 iulie, 2024

Lucrările la drumul Zerind-Vărșand, plus un pod peste Crișul Alb, cuprinse în bugetul CNI

Distribuie articolul

Drumul Județean care face legătura între Zerind și Vărșand, care include și un pod peste Crișul Alb, a fost cuprins în lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții (CNI) pentru a fi finanțat. În urma solicitării Consiliului Județean, acest proiect a fost cuprins în subprogramul „Drumuri de interes local și drumuri de interes județean” al Companiei.

„Modernizarea acestui drum se încadrează în proiectul nostru de realizare a unei rețele de drumuri transfrontaliere, paralele cu granița cu Ungaria, de la un capăt la celălalt al județului. În primul rând decongestionăm traficul de pe DN 79 Arad-Oradea, iar în cel de-al doilea rând deschidem posibilitatea unor noi investiții în zonă, facilitând totodată o deplasare mai rapidă și mai sigură a forței de muncă”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Până în prezent sunt finalizate drumurile Nădlac-Pereg-Pecica, Pecica-Turnu, Turnu Dorobanți, Dorobanți-Macea, Sînmartin-Grăniceri și Grăniceri-Pilu, iar în curs de execuție sunt drumurile Curtici-Macea-Sânmartin, Sânmartin-Socodor (licitație contestată) și Socodor-Nădab.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți