Drumul Seleuș-Șicula intră în faza de proiectare și asistență tehnică

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat astăzi contractul de achiziție publică având ca obiect servicii de proiectare și asistență tehnică pentru modernizarea drumului DJ 709 Seleuș-Șicula. Tronsonul are o lungime de 6,3 kilometri și este inclus în proiectul strategic al Consiliului Județean Arad pe actualul ciclu de finanțare europeană: modernizarea drumurilor din vestul județului pe ruta Mișca-Apateu-Berechiu, Seleuș-Șicula-Cermei-Berechiu-limită județ Bihor, Șepreuș-Cermei-Beliu, în lungime totală de 74 km.

,,Drumul Seleuș-Șicula face parte din strategia asumată de conducerea Consiliului Județean Arad de modernizare a drumurilor județene din nord-vestul județului. Este vorba de proiectul strategic al Consiliului Județean Arad finanțat prin Programul Operațional Regional. Valoarea totală a proiectului de modernizare a acestor drumuri județene este de 39,4 de milioane de euro”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Firma care a câștigat licitația este SC Construct C.D.P. S.R.L.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.