Două persoane au fost lovite de mașini aproape în același timp, pe trecerile de pietoni din Arad

Sursă imagine: Facebook/AradTraffic/Daniela Sylvia

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Zi cu ghinion pentru pietonii arădeni, după ce doi dintre aceștia au fost loviți de mașini, aproape în același timp, în momentul în care traversau pe trecerile pentru pietoni, însă în două zone diferite ale municipiului Arad.

Primul pieton lovit a fost o femeie, în zona străzii Gheorghe Popa de Teiuș, care a fost izbită de un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani. Totul s-a întâmplat în jurul orei 10:20. La zece minute distanță, în jurul orei 10:30, în zona UTA, rolurile s-au inversat oarecum, după ce un bărbat a fost izbit de un autoturism condus de o femeie de 40 de ani.

În cazul ambelor victime, impactul a provocat răni ușoare, cel puțin la prima vedere, însă ambele persoane au fost totuși transportate la spital pentru îngrijiri și alte investigații.

Polițiștii au testat ambii șoferi cu aparatele alcooltest, iar rezultatele au fost negative.

Cu toate acestea, ambii șoferi, atât bărbatul de 63 de ani, cât și femeia de 40 de ani, s-au ales cu dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Polițiștii fac în continuare cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii celor două accidente rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.