duminică, 21 iulie, 2024

Două mașini s-au lovit pe Miron Costin, după care au lovit-o și pe a treia, care era parcată | Foto

Distribuie articolul

Trei autoturisme au fost lovite în această după-amiază, pe strada Miron Costin din Municipiul Arad.

Totul s-a petrecut în jurul orei 17:40, atunci când în intersecția dintre strada Miron Costin și strada Avrig, pe fondul neacordării de prioritate, un autoturism Dacia Logan și un autoturism Volkswagen Passat s-au lovit.

Martorii spun că la volanul autoturismului Volkswagen se afla un bărbat, care circula dinspre Calea Aurel Vlaicu spre strada Banu Mărăcine, moment în care ar fi fost acroșat de către autoturismul Dacia Logan, care circula din sens invers și care ar fi virat la stânga, pe strada Avrig.

În urma impactului, autoturismul Volkswagen a fost proiectat într-un autoturism Ford Focus, care era parcat regulamentar pe marginea drumului.

Din fericire, în urma acestui carambol nu a fost rănită vreo persoană, deși Volkswagenului i-a sărit unul dintre airbag-uri.

La fața locului a sosit imediat și un echipaj de Poliție, agenții constatând că este vorba despre o tamponare fără victime și lăsându-i pe șoferi să se înțeleagă între ei pe cale amiabilă, însă, potrivit martorilor, nu înainte de a-i pune pe șoferi să sufle în aparatul etilotest.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți