Două chefuri, unul într-un club din Arad și unul pe o terasă din Sânpetru German, au fost „sparte” de polițiști

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În cursul acestei nopți, polițiștii Biroului de Ordine Publică, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-un club din municipiul Arad ar avea loc o petrecere.

La fața locului polițiștii au constatat că este vorba despre o petrecere la care participau peste 100 de persoane.

Petrecerea a fost întreruptă, iar societatea comerciala a fost sancționată cu 5.000 de lei în baza Legii 55/2020.

De asemenea în seara zilei de 22 mai a.c.,polițiștii Secției 1 Rurală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în localitatea Sânpetru German pe terasa unui local are loc o petrecere, atmosfera fiind întreținută de o formație de muzică și dispozitive acustice de intensitate mare.

În urma verificărilor au fost identificate 60 de persoane, și au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei în baza Legii 61/1991 și în baza Legii 55/2020.

Activitatea a beneficiat și de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.