Dosare penale pentru doi tineri, din Vinga și Bocsig, ce conduceau „liniștiți” fără permis

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Arad au depistat, la data de 1 februarie 2021, în trafic, pe raza localității Vinga, un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma verificărilor, s-a constatat că asupra autoturismului figurează sechestru civil din data de 28 noiembrie 2020, acesta fiind indisponibilizat.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Tot pe 1 februarie, polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Arad au depistat, în trafic, pe D.N. 79 A, pe raza localității Bocsig, un bărbat de 23 de ani, în timp ce conducea un ansamblu format dintr-un autovehicul și remorcă, cu masa totală de 5,2 tone, fără să dețină permis de conducere corespunzător acestei categorii.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.