Doliu în corpul medical arădean | A murit doctorul Zeno Moldovan

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Corpul medical arădean a fost zdruncinat în această dimineață la auzul veștii că doctorul Zeno Moldovan, chirurg pediatric, a decedat în această dimineață.

Doctorul Zeno Moldovan avea 73 de ani, iar priceperea sa l-a făcut unul dintre cei mai renumiți doctori din Arad. Acesta a fost chiar și șef al Secției Chirurgie Ortopedie Pediatrică în trecut. În urmă cu aproape trei ani, Zeno Moldovan s-a numărat la rândul său printre pacienții infectați cu virusul SARS CoV-2 (coronavirus), ajungând să fie internat la acea vreme la spitalul TBC din Grădiște, spital transformat în acea perioadă într-unul care trata bolnavii de Covid-19.

De asemenea, doctorul Zeno Moldovan era un înfocat suporter al Bătrânei Doamne, trăind mai mereu la maxim tot ce se întâmpla în jurul clubului UTA.

Anunțul decesului său a fost făcut în urmă cu doar câteva minute de către doctorul Otilia Țigănaș, pe pagina sa de Facebook.

„Cu lacrimi în ochi și inima grea, colectivul Centrului Medical Țigănaș și familiile, ne despărțim de dragul coleg și prieten, chirurgul pediatric dr. Zeno Moldovan, plecat azi dimineață dintre noi.
Într-unul dintre sertarele cabinetului lăcrimează și lista pacienților programați, care îl așteptau azi-mâine să-i ceară sfatul medical…
Corpul medical arădean pierde un mare profesionist, un om cald și bun și drag”, a scris dr. Otilia Țigănaș.

Transmitem pe această cale condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au considerat prieten sau apropiat pe doctorul Zeno Moldovan!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.