Doi tineri din Vinga au intrat într-o casă, pe geam, de unde au furat un televizor, un set de boxe audio și banii găsiți sub televizor

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Doi tineri din licalitatea arădeană Vinga au intrat, săptămâna trecută, într-o casă din localitate, pe fereastră, de unde au furat câteva bunuri și o sumă de bani găsită întâmplător.

Astfel, polițiștii din Vinga au idenificat doi tineri din localitate, de 20 și 25 de ani care, în noaptea de 22/23 septembrie a.c., ar fi pătruns prin fereastra lăsată deschisă într-un imobil de pe raza localității, de unde ar fi sustras un televizor smart, un set de boxe audio și 3.000 de lei, sumă pe care au găsit-o sub televizor.

Televizorul și boxele au fost recuperate și predate proprietarului, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.