Doi tineri din Sintea Mare, reținuți pentru furt calificat

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au fost identificați doi bărbați, de 22 și 24 de ani, din Sintea Mare, care, în perioada 20-21 februarie, ar fi pătruns, fără drept, în locuința unei persoane din Adea, de unde ar fi sustras un laptop, mai multe bijuterii, un televizor, un aparat de cafea, un flex și un aparat de sudură.

Din cercetări, a reieșt că, la data de 23 februarie, bărbatul de 24 de ani ar mai fi pătruns într-un alt imobil din Adea, de unde ar mai fi sustras un televizor.

În baza probatoriului administrat, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, cu propunerea luării de măsuri preventive.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru furt calificat.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.