Doi tineri din Curtici au „spart” un bar din localitate și au furat peste 3000 de lei din aparatele de „păcănele”, dar și țigări de 600 de lei

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Orașului Curtici au identificat doi bărbați de 18 și 28 de ani, ambii din Curtici, care în noaptea de 13/14 decembrie, ar fi intrat prin efracție în incinta unui bar din localitate de unde ar fi sustras suma de 3.205 de lei din aparatele de jocuri de noroc și țigări în valoare de 600 de lei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cei doi bărbați fiind reținuți pentru 24 de ore, umând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.