Doi puștani au furat o țeavă de cupru de la un șantier de pe strada Poetului

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Doi puștani din Arad s-au gândit că au dat lovitura sâmbătă, când, plimbându-se pe strada Poetului din municipiul Arad, au pus ochii pe o țeavă din cupru, țeavă care se afla pe un șantier deschis pentru lucrări la canalizare.

Astfel, la data de 19 septembrie, polițiștii Secției 1 Vlaicu au depistat doi tineri din Arad, de 19 și 17 ani, în timp ce se deplasau pe strada Poetului, având asupra lor o țeavă de canalizare din metal. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tinerii au sustras țeava cu puțin timp în urmă, de pe un șantier de pe strada Poetului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuată documentarea activității infracționale a celor doi tineri.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.