duminică, 21 iulie, 2024

Doi polițiști, un militar și un taximetrist, „îngeri” pentru o fetiță de 9 ani, din Arad, crescută doar de bunică

Distribuie articolul

Îl mai știți pe „rutieristul” Ovidiu Fatol? Sigur că-l știți, e polițistul acela despre care tot scriem că a făcut un obicei din a-și ajuta semenii, atât în timpul serviciului, cât și în timpul liber.

Același Fatol, împreună cu colegul său Dorin Iepure, erau distinși în primăvara acestui an, de către ministrul de Interne Marcel Vela, cu placheta „Polițiști de Onoare”, tot în urma unui astfel de gest. Dar, evident că aceștia nu sunt singurii polițiști arădeni care se implică în gesturi de caritate, iar despre unele dintre aceste gesturi poate că nici măcar nu auzim.

Astăzi, Ovidiu Fatol, de această dată împreună cu un alt coleg de-ai săi, Adrian Pater, au „făcut-o” iar. Și cei doi polițiști n-au fost singuri, ci împreună cu Vlad, militar rezervist voluntar (a fost dorința lui să nu-i pomenim tot numele), respectiv cu Arpi Nistor, taximetrist, autor al rubricii „Colțu’ lu’ Arpi” de pe Arad Obiectiv și de profesie „binefăcător”.

Ce au făcut cei patru!? Ovidiu cunoștea o fetiță de numai 9 ani, crescută de bunică și care au, ca mulți alți copii și bătrâni din România, multe nevoi și lipsuri. Așa că, Ovidiu a cumpărat o camionetă cu lemne de foc pentru iarnă, iar împreună cu Adrian și cu Vlad au făcut o mică „chetă” pentru a lăsa și ceva bănuți Larisei și bunicii sale. În același timp, Arpi a contribuit și el cu o cutie plină „cu de toate”, de la dulciuri la rechizite. Apoi a mai rămas ca lemnele să fie tăiate și crăpate, lucru pentru care Arpi a făcut, la rândul său, apel la prieteni. Iar problema este ca și rezolvată, în doar câteva minute găsindu-se o mulțime de doritori în a participa la spartul lemnelor.

„Fiecare dintre noi pote aduce un zâmbet pe chipul acestui copil minunat. Larisa are 9 ani și nu-și dorește altceva, decât să meargă la școală, însă bunica ei, care o are în grijă, are nevoie de sprijinul nostru pentru a-i asigura condiții optime de trai”, spune polițistul Ovidiu Fatol.

Cei care doresc să le ajute pe cele două, nepoată și bunică, pot să ne contacteze pe noi sau pe Ovidiu, pentru a vă da adresa.

În final, nouă ne rămâne doar să îi felicităm, din nou, pe Ovidiu, Adrian, Vlad și Arpi! La cât mai multe, băieți!

Distribuie articolul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți