Doi morți, pe Autostrada Nădlac-Arad, la o distanță de 500 de metri unul de celălalt

Sursă imagine: Mihai Moricz

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Un accident mortal avusese loc în urmă cu foarte puțin timp pe Autostrada A1, pe sensul de mers dinspre Nădlac spre Arad.

În urma acestui accident, un bărbat, aflat la volanul unui autoturism marca Skoda, înmatriculat în Germania, și-a pierdut viața.


Citește mai multe despre acest accident aici: Accident mortal pe A1, între Nădlac și Arad | FOTO


Sursele noastre susțin că, la o distanță de aproximativ 500 de metri, înaintea locului unde s-a produs acest accident, o altă persoană a decedat.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 65 de ani, de naționalitate străină, căruia i s-a făcut rău la volan, în timp ce conducea un microbuz. Conștient fiindcă că i se făcea rău, bărbatul a tras microbuzul pe banda de urgență. În urma unui apel la 112,la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, printre care au fost un echipaj SMURD de la Nădlac, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, dar și elicopterul SMURD.

Ajunși la fața locului, medicii l-au găsit pe bărbat în stare de inconștiență și au început manevrele de resuscitare. În cele din urmă, a fost declarat decesul bărbatului.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.