Doi hoți din Arad au fost prinși de polițiști. Unul dintre ei furase până și o cutie de donații

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat ieri, 11 ianuarie, un arădean de 25 de ani, care la data de 11 noiembrie 2021, ar fi sustras telefonul mobil din mâna unui bărbat de 28 de ani, în timp ce se afla în spatele unui magazin situat în zona Boul Roșu, din municipiul Arad, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

La data de 11 ianuarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un arădean de 29 de ani, care, în timp ce se afla într-un centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, ar fi sustras o cutie de donații conținând suma de 150 de lei, aceasta fiind situată în interiorul unui magazin, ulterior deplasându-se la un alt magazin din incinta centrului comercial de unde ar fi sustras o geacă bărbătească, cauzând un prejudiciu de 500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit societăților comerciale.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.