Doi bărbați, unul din Arad, altul din Galșa, și-au bătut nevestele, în loc de cadou de Paști

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 29 de ani, din Galșa, care, în prima zi a lunii mai, și-ar fi lovit soția cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului. Acesta este cercetat pentru violență în familie.

În seara zilei de 2 mai, polițiștii de ordine publică din municipiu au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui arădean de 42 de ani, care și-ar fi agresat verbal și fizic concubina, în timp ce se aflau la domiciliul comun din Arad. Acesta a fost evacuat din locuință.

În aceeași noapte, în jurul orei 02,00, bărbatul s-a întors la domiciliu, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție provizoriu emis pe numele său, fiind cercetat pentru violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.