Doi bărbați au provocat accidente, deși nu aveau permise de conducere. Un alt individ a condus o mașină neînmatriculată

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului Rutier au depistat ieri, 5 octombrie, un arădean de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Zorilor, din municipiul Arad iar la un moment dat a acroșat trei autoturisme parcate.

În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au depistat, la data de 5 octombrie, un bărbat de 38 de ani, din satul Nadăș, care conducea un autoturism pe D.J. 708 A.

În urma verificărilor în bazele de date a reieșit că autoturismul nu este înmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate sunt false.

Polițiștii Secției 6 Rurală Beliu au depistat, în dimineața zilei de 5 octombrie, un bărbat de 68 de ani, din satul Groșeni, care conducea un moped pe D.C. 13, iar la un momendat dat a acroșat un tractor care se afla staționat.

În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.