Doar anul acesta au fost deschise șantiere pe 75 km de drumuri județene

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Vara aceasta sunt deschise patru șantiere pe drumurile județene. În total, tronsoanele în lucru se întind pe 75 de kilometri, au o valoare de aproximativ 180 de milioane de lei și sunt realizate în cea mai mare parte din fonduri europene.

„Cel mai mare șantier și cele mai avansate lucrări sunt pe drumul Arad – Pâncota – Buteni, unde lucrările sunt finalizate în proporție de 90% pe tronsonul Arad – Pâncota și în proporție de 70% pe tronsonul Pâncota – Buteni. Lucrările sunt finalizate în proporție de 80% și pe drumul Socodor – Nădab, realizat tot din fonduri europene, parte a proiectului de modernizare a rețelei de drumuri între Chișineu-Criș și Curtici. Drumul Dieci – Dezna la care se lucrează în această perioadă este gata în proporție de 50%”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.