duminică, 21 iulie, 2024

Direcția de Asistență Socială este pregătită să adăpostească persoanele fără locuințe din Arad în această perioadă geroasă

Distribuie articolul

Având în vedere temperaturile scăzute din această perioadă, Direcţia de Asistenţă Socială Arad vine în sprijinul persoanelor fără adăpost oferindu-le găzduire în Adăpostul de Noapte, situat pe str. 6 Vânători, nr. 55. Capacitatea Adăpostului de Noapte este de 50 de locuri, iar pe perioada stării de alertă serviciile de găzduire sunt permanente.

În cadrul Adăpostului de Noapte beneficiarilor li se oferă servicii de găzduire, consiliere în vederea depăşirii situaţiilor de risc social, asistenţă socială individualizată, în funcţie de nevoile beneficiarului, asistenţă medicală primară. Beneficiarii din cadrul adăpostului primesc și hrană.

În contextul pandemic actual și pentru ca activitate din Adăpost să se desfăşoare în condiţii de siguranţă pentru personal şi beneficiari, accesul şi găzduirea în Adăpostul de noapte se face cu respectarea măsurilor legale pentru prevenirea infectării şi răspândirii SARS-COV-2, distanţarea socială, purtarea măştii în incinta adăpostului, dezinfectarea mâinilor, încălţămintei şi vestimentaţiei.

Dorim să venim în întâmpinarea persoanelor fără adăpost, astfel facem apel şi la societatea civilă arădeană să sprijine demersurile instituţiilor implicate, iar dacă sesizează persoane aflate la nevoie, să apeleze următoarele numere de telefon.

Adăpostul de Noapte – telefon 0257/214988

Direcţia Generală Poliţia Locală –  telefon 0257/939

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți