Din nou, o mulțime de șoferi au fost prinși băuți la volan în weekend

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În noaptea de 26/27 iunie, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe Bd. Revoluției, un arădean de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența substanțelor psihotrope. Testarea cu aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru benzodiazepine.

Un tânăr de 28 de ani, din Pâncota, a fost depistat în seara zilei de 26 iunie, în timp ce conducea un autoturism dinspre Măderat spre Târnova. Acesta nu deține permis de conducere, testarea cu aparatul alcooltest indicând o îmbibație alcoolică de 1,04 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Fără permis, cu număr fals de înmatriculare și cu o îmbibație alcoolică de 0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, de polițiștii Secției 7 Rurală Lipova, un tânăr de 22 de ani, din Păuliș, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului, la sfârșitul săptămânii trecute: pe raza localității Sebiș un bărbat de 31 de ani, din jud. Prahova (0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și un sebișean de 49 de ani (0,67 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Vladimirescu, un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate (0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat); pe D.J. 709/D, un bărbat de 42 de ani, din Semlac (0,56 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Curtici, un arădean de 24 de ani (0,46 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și pe raza localității Sebiș, un bărbat de 32 de ani, din Gurahonț (0,41 mg./l. alcool pur în aerul expirat).

Conform procedurii, în toate cazurile su fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate/alcoolemiei, fiind întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În dimineața zilei de 27 iunie, un bărbat de 29 de ani, din Chesinț, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682/N, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.