Din cauza virusului SARS-CoV-2, Compania de Apă își va desfășura mare parte din activitățile cu publicul telefonic și electronic

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Compania de Apă Arad anunță că, în contextul prevenirii contactării și răspândirii virusului SARS-CoV-2, pentru protecția clienților și a angajaților, activitățile cu publicul se vor desfășura cu precădere telefonic și electronic. Accesul utilizatorilor va fi permis doar la casierii, pentru plata facturilor și în situații excepționale, utilizatorii vor avea acces controlat.

Biroul Relații Clienți Contracte se va ocupa cu promptitudine de toate solicitările, însă acestea vor fi trimise, prin email, la următoarele adrese:

clienti@caarad.ro

clienti.avize@caarad.ro ( documentații branșamente apă/ racorduri canal)

contracte@caarad.ro ( încheiere/ probleme legate de contracte de furnizare apă )

Telefonic există posibilitatea de contact la numarul: 0257/270843, interior 5 sau 6 – pentru relații clienți sau interior 7 – contracte.

Plata facturii se poate face :

Angajații CAA sunt la dispoziție si la numerele de telefon:

0257/ 234883, 0257/ 281373  Dispecerat Apă- Canal

„Vă mulțumim pentru înțelegere!”, mai transmit reprezentanții Companiei de Apă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.