Din 21 noiembrie, arădenii pot depune cererile pentru ajutorul de încălzire la sediul Direcției de Asistență Socială

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Direcția de Asistență Socială Arad anunță că, începând cu data de 21.11.2020, preluarea cererilor pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuințelor se va face doar la Centrul nr. 2.

Centrul nr. 2 este situat chiar la sediul Direcției de Asistență Socială Arad, situat în municipiul Arad, pe Calea Radnei nr. 250.

Cererile pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuințelor pot fi depuse, de luni până joi, între orele 08:00 și 17:00, respectiv vinerea, între orele 08:00 și 14:00.

Potrivit directorului DAS Arad, Oana Pârvulescu, decizia a fost luată ca urmare a faptului că perioada în care marea majoritatea a arădenilor au depus aceste cereri a trecut, iar acum nu mai este necesară menținerea mai multor centre, așa cum era când existau multe cereri și când conducerea instituției a intenționat evitarea aglomerării.

Astfel, cei care au depus deja aceste cereri pot să stea liniștiți, fiindcă ele rămân în vigoare, deci nu trebuie să le mai depună încă o dată.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.