vineri, 14 iunie, 2024

Dezastru, la Zărand! Două săivane s-au făcut scrum și zeci de animale au ars de vii

Distribuie articolul

Un incendiu izbucnit în jurul orei 17:00 a produs un dezastru lângă localitatea arădeană Zărand.  Mai exact, incendiul a izbucnit la un săivan de lângă Zărand, iar apoi s-a extins și la al doilea, aflat în proximitatea primului.

Pompierii militari de la Garda de Intervenție Chișineu-Criș și cei de la Detașamentul Ineu au intervenit prompt, cu trei autospeciale de stingere, în sprijin fiind trimisă, pentru orice eventualitate, și o ambulanță SMURD, respectiv una de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Forțele de intervenție au început stingerea incendiului, care se manifesta generalizat la cele două adăposturi de animale, cu degajări mari de fum. În paralel, medicii de pe echipajul SMURD au acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 47 de ani, acesta suferind arsuri la nivelul mâinilor. Ulterior, bărbatul a fost preluat de ambulanța SAJ și dus la Spitalul Județean.

Per total, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, iar pompierii au avut nevoie de peste patru ore de intervenție pentru a stinge flăcările.

Din păcate, cele două săivane au ars în întregime, cu peste 15 tone de fân care era depozitat în interior. Iar ca dezastrul să fie și mai mare, pompierii au identificat peste 50 de oi care au ars de vii.

Momentan încă nu a fost stabilită cauza producerii incendiului.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți