Dezastru, între Șofronea și Zimandcuz. De noaptea trecută, pompierii luptă să stingă focul ce a cuprins sute de baloți din paie | VIDEO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un incendiu a izbucnit, seara trecută, în jurul orei 22:00, la un șopron în care sunt depozitați baloți de paie, între localitățile Șofronea și Zimandcuz.

Imediat la fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Șofronea și Zimandu Nou.

Incendiul se manifestă prin ardere generalizată la nivelul întregului șopron. Se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Intervenția este în dinamică.


UPDATE

La locul evenimentului au fost alocate de către proprietarul șopronului două cisterne cu capacitate de 10.000 respectiv 30.000 de litri.

În această dimineață, se acționează în continuare pentru stingere și identificarea focarelor ascunse. Au ars aproximativ 600 de baloți, pe o suprafață de aproximativ 1.000 mp.

Pompierii militari arădeni au acționat și pentru îndepărtarea baloților aflați în proximitatea șopronului.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.