joi, 30 mai, 2024

UPDATE – Femeia găsită moartă, pe marginea drumului, la Hălmagiu, fusese lovită de o autoutilitară condusă de o femeie din Bihor, care a fugit de la locul accidentului

Share

O descoperire macabră a fost făcută, marți dimineață, pe Drumul Național 76 (DN 76), în localitatea arădeană Hălmagiu, acolo unde o persoană a avut șocul vieții. Mai exact, pe marginea drumului, zăcea trupul neînsuflețit al unei femei.

Imediat a fost anunțată poliția, iar o echipă operativă a pornit spre locul cu pricina.

Ajunși la fața locului, polițiștii au făcut verificări, identificând în scurt timp persoana decedată.

Era vorba despre o femeie, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Vața de Jos, județul Hunedoara.

S-ar părea că aceasta ar fi fost victima unui accident rutier, iar cadavrul acesteia a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru clarificarea circumstanțelor în care a survenit decesul și luarea măsurilor legale care se impun.

UPDATE

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că, în seara zilei de 24 octombrie, în jurul orei 20:20, o autoutilitară care se deplasa pe D.N. 76, spre județul Hunedoara, a accidentat mortal o femeie de 43 de ani, din Vața de Jos, după care și-ar fi continuat deplasarea.

În urma investigațiilor efectuate, vehiculul a fost depistat pe raza localității Sânmartin, din județul Bihor, conducătorul acestuia fiind o femeie de 34 de ani, din județul Bihor.

Persoana în cauză a fost condusă la audieri, urmând a fi reținută pentru 24 de ore, pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea organelor de cercetare.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Table of contents

Din aceeași categorie

Noutăți