Descinderi la două adrese din Sântana! Au fost depistate și confiscate țigări de contrabandă și artificii deținute ilegal

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii orașului Sântana, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș au desfășurat, la data de 30 decembrie, două percheziții domiciliare pe raza localității Sântana.

În urma activităților defășurate au fost depistate 8.820 țigarete netimbrate (441 pachete), susceptibile a proveni din contrabandă, o baterie de artificii cu 25 de focuri și 12 rachete (artificii).

Țigaretele și materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind întocmite dosare penale pentru contrabandă și efectuarea de operațiuni pirotehnice fără drept pe numele unui bărbat de 52 de ani, din Sântana, și a unei femei de 30 de ani, din aceeași localitate.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.