Depistat de polițiști în trafic, la volan, un bărbat din Târnova a luat-o la goană. Individul era băut, nu avea permis și conducea o mașină cu numere false

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În noaptea de 8 spre 9 aprilie, polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism care se deplasa pe o stradă din localitatea Târnova.

Întrucât conducătorul nu a oprit autoturismul la semnalele polițiștilor, acesția au pornit în urmărirea acestuia. După aproximativ 1 kilometru, autoturismul a derapat într-un canal cu apă, conducătorul auto reușind să fugă. După alți 2 kilometri parcurși pe jos, conducătorul auto a fost prins de polițiști, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din Târnova.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul nu este înmatriculat, iar numerele de înmatriculare sunt atribuite unui alt autoturism. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,17 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele lui fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulaței rutiere pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.