marți, 25 iunie, 2024

Dennis Man a marcat la meciul 100 în tricoul Parmei

Distribuie articolul

Partida Parma – Brescia a fost precedată de o festivitate în cadrul căreia jucătorul arădean Dennis Man a fost premiat de echipa galben-albastră cu prilejul meciului cu numărul 100 în tricoul fostei duble câștigătoare a Cupei UEFA. Internaționalul român a onorat ocazia cu o prestație bună, în care a fost integralist și a reușit să marcheze un gol.

Man a început meciul cu două acțiuni foarte incisive în banda dreaptă, încheiate ambele cu excelente pase înapoi în centrul careului dar prima dată Benedyczak a ratat ținta iar apoi Mihăilă a luftat. În minutul 40, la scorul de 1-0 pentru oaspeți, jucătorul nostru a schimbat strategia, a intrat în centru și l-a deschis excelent în careu cu stângul pe Mihăilă iar acesta este faultat. Din păcate Benedyczak ratează penalty-ul. Sătul să vadă cum colegii lui îi risipesc posibilele assisturi, în startul reprizei secunde a luat lucrurile pe cont propriu. În minutul 52 face pressing asupra fundașului central Papetti la 20 de metri de poarta adversă, acesta degajează direct în jucătorul nostru iar Dennis rămas singur cu portarul înscrie plasat la colțul lung. Apoi a fost cât pe ce să își anuleze reușita cu o greșeală: la un corner al oaspeților a încercat să degajeze din semifoarfecă dar bărbierește mingea care ajunge la un adversar însă din fericire șutul acestuia, expediat printr-un procedeu asemănător, trece pe lângă poartă. Rămași în 10 oameni în minutul 87, oaspeții au cedat două minute mai târziu, Man nefiind însă implicat la golul victoriei. În urma acestui rezultat Parma crește la 9, 10 respectiv 11 puncte distanța față de urmăritoarele Cremonse, Como și veneția (ocupanta locurilor 2-4) însă acestea din urmă încă nu au jucat în această etapă.

Publicația parmalive.com i-a acordat nota 6,5 (a doua notă după Delprato, care a luat 7) și i-a descris evoluția astfel: „Duntre cei 4 din față este clar cel mai bun. În primele 45 de minute însă s-a pierdut pe măsură ce minutele treceau, intrând în nota echipei. Papetti l-a readus în joc trimițându-s singur spre poartă la începutul reprizei secunde iar românul a dovedit că știe să își păstreze sângele rece. E faza care a schimbat meciul.“

Cu reușita din meciul de ieri Dennis Man a ajuns la 13 goluri în acest sezon pentru Parma și mai are trecute în cont și 6 pase decisive.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți