Dennis Man a dat un assist la debutul în noul sezon de Serie B

Sursă imagine: Parmacalcio1913.com

Sport

Scris de Giuliano Junc

Parma şi Dennis Man au început cu dreptul noua ediţie de campionat. În faţa propriilor suporteri, „cruciaţii“ au învins cu 2-0 pe nou promovata FeralpiSalo. Man a fost titular pe postul de aripă dreapta şi şi-a trecut în cont o pasă decisivă la al doilea gol marcat de echipa lui. Era minutul 66 când jucătorul arădean s-a infiltrat în banda stângă, a pătruns cu mingea până la linia de fund, de unde i-a întors lui Bernabe care a plasat mingea cu latul la colţul lung.

Man, care a petrecut 76 de minute pe teren, putea chiar să îşi treacă numele pe lista marcatorilor. În prima repriză a ratat incredibil dintr-o situaţie de singur cu portarul la marginea careului mic iar apoi a executat foarte bine o lovitură liberă, mingea trimisă de el fiind scoasă de la rădăcina barei de portarul advers.

Prestaţia sa a fost notată cu 7 de site-ul parmalive.com, care i-a descris astfel evoluţia: „În prima repriză a avut o mare ocazie când a rămas faţă în faţă cu Pizzignacco dar a ratat inexplicabil stârnind rumoare în stadion. Apoi de la minut la minut a devenit tot mai periculos dând mari bătăi de cap apărării adverse. A surprins prin intrările sale în zonă centrală. La faza golului 2 s-a mişcat perfect, livrând un assist excelent către Bernabe. Fără discuţie a fost cel mai inspirat şi cel mai periculos om din atacul Parmei.”

Golul de aseară vine să completeze un start reuşit de sezon al internaţionalului român, care în prealabil marcase un gol foarte frumos şi în victoria Parmei din Cupa Italiei, 3-0 cu Bari. Jucătorul lansat în fotbal de UTA se află şi pe lista lărgită a stranierilor convocaţi de selecţionerul Edi Iordănescu pentru meciurile cu Israel şi Kosovo.

Următorul meci al Parmei va avea loc sâmbătă, tot pe teren propriu, împotriva celor de la Citadella.

Puteţi urmări mai jos rezumatul partidei cu FeralpiSalo, unde apar atât cele două ratări ale jucătorului nostru cât şi faza golului 2 la care Man a contribuit (min. 3,06)

https://www.youtube.com/watch?v=Pr7I1wY3etQ

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.