Deja a devenit obișnuință… Câți au mai condus băuți sau fără permis în acest week-end, prin județul Arad

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

La data de 27 septembrie 2020, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Arad au depistat, pe raza localității Peregu Mic, un bărbat de 46 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un ansamblu agricol, format dintr-un tractor și două remorci, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,16 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Totodată, olițiștii orașului Lipova au depistat în flagrant, la data de 25 septembrie 2020, un bărbat de 35 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Lipova, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,92 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii orașului Ineu au depistat, vineri, 25 septembrie 2020, un bărbat de 63 de ani, din Șilindia, în timp ce conducea un autoturism, D.C. 29, în afara localității Ineu, având permisul de conducere anulat.

Pe numele acestuia, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 26 septembrie 2020, polițiștii orașului Chișineu-Criș au depistat un bărbat de 35 de ani, în timp ce conducea un motociclu, pe raza localității Nădab, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fără ca vehiculul să fie înmatriculat/înregistrat în circulație.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.