De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, cei de la DAS au organizat ateliere de creație, dar în cadru restrâns și cu măsuri de protecție

Social

Scris de Arad Obiectiv

Ziua de 3 Decembrie a fost proclamată în 1992 prin rezoluția 47/3 a Adunării Generale a Națiunilor Unite ca Zi Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Această zi își propune să promoveze drepturile și bunăstarea persoanelor cu dizabilități în toate sferele societății și să crească gradul de conștientizare a situației acestora în toate aspectele vieții.

Datorită contextului actual, Direcția de Asistență Socială Arad cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad și a Consiliului Local al Municipiului Arad a marcat această zi în cadru mai restrâns la Centrul de reabilitare socio-profesională “Creativ”, cu respectarea măsurilor legale pentru prevenirea infectării și răspândirii SARS-COV-2, prin derularea unor ateliere de creație în care beneficiarii noștri pot să își demonstreze talentul prin confecționarea de decorațiuni specifice sezonului.

„Prin activitățile desfășurate zilnic, ne dorim să contribuim la creșterea gradului de sensibilitate față de problemele cu care aceste persoane se confruntă, cât și la integrarea și incluziunea socială a acestora” a declarat Oana Pârvulescu, director general DAS Arad.

Direcția de Asistență Socială Arad transmite tuturor celor care sărbătoresc Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități multă sănătate și liniște sufletească.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.