De vineri după-amiază și până sâmbătă seara, strada Poetului va fi închisă

Sursă imagine: Google/maps

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Primăria Municipiului Arad anunță că potrivit avizului Comisiei de Sistematizare a Circulației, începand de vineri, 03.09.2021, ora 15:00 până sâmbătă, data de 04.09.2021, ora 19:00, pe strada Poetului din Municipiul Arad circulația se restricționează pe ambele sensuri, datorită lucrărilor din dreptul porții a 2-a a cimitirului Eternitatea. Pentru sensul de mers dinspre calea ferată spre poarta a 2-a a cimitirului Eternitatea, devierea se face pe str. Călărașilor spre Calea Aurel Vlaicu. Pentru cei care vin dinspre Penny spre poarta 2 a cimitirului Eternitatea, devierea se face pe str. Fulgerului spre Calea Aurel Vlaicu.

Restricțiile se impun ca urmare a lucrărilor ce se execută în cadrul proiectului „Termoficare în Arad – Reabilitarea rețelei de transport și distribuție a energiei termice și transformarea punctului termic din cartierul Aradul Nou”.

„Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat!”, transmit reprezentanții primăriei.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.