joi, 30 mai, 2024

De prin trafic: beat la volan prin Șiria, fără permis și cu numere false la Felnac, iar o minoră a condus nestingherită pe Calea Radnei

Share

Polițiștii din Șiria au depistat ieri, în trafic, un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice.

Totodată, polițiștii Secției 1 Rurală Arad au depistat un tânăr de 26 de ani, din Felnac, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, pe raza aceleiași localități. În urma verificărilor s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere, autoturismul are numere de înmatriculare false, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,37 mg./l.alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii Secției 2 Micălaca au depistat o tânără de 17 ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Radnei, din municipiu. Autoturismul i-ar fi fost încredințat spre a-l conduce de un tânăr din Arad, de 21 de ani, care avea cunoștință despre faptul că tânăra nu are dreptul de a conduce.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți