De luni, centrele de vaccinare din municipiu își prelungesc programul

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Începând de luni, 27 septembrie 2021, o parte din centrele de vaccinare din municipiu își extind programul de funcționare, iar cele care au fost închise se redeschid.

“Toate centrele de vaccinare din municipiu își vor dubla numărul de ore de funcționare de la 3 ore la 6 ore.  Totodată cele 2 centre de vaccinare închise temporar, cel din Micălaca și cel din Vlaicu, se redeschid și vor funcționa câte 3 ore pe zi. Extinderea disponibilităţii centrelor de vaccinare vine în contextul în care din 28 septembrie se va putea administra cea de-a treia doză de vaccin împotriva Covid-19. Remarcăm de asemenea un interes mai mare pentru imunizare, posibil pe fondul creșterii numărului de noi îmbolnăviri. Vă așteptăm la vaccinare deoarece este nevoie să trecem cu bine  și  de valul IV al acestei pandemii, protejându-ne de acest virus.”, a explicat viceprimarul Lazăr Faur.

Noul program al centrelor de vaccinare din municipiul Arad este următorul:

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.