De azi se vând bilete la meciul cu FCSB. Perspective mari pentru un nou sold out

Sport

Scris de Giuliano Junc

Astăzi începând cu ora 15:00 pe site-ul oficial al clubului UTA va demara procesul de vânzare în sistem online a biletelor pentru meciul cu FCSB, care va avea loc luni seara, începând cu ora 21:30.

Spre deosebire de alte partide, clubul nu a mai anunţat şi un program de comercializare a acestora în format fizic, semn că toate biletele disponibile vor fi scoase la vânzare în sistem online. Dat fiind interesul foarte mare pentru acest meci, este mai mult ca sigur că partida va fi sold out în scurt timp, motiv pentru care cei interesaţi să îşi achiziţioneze un bilet la acest meci ar fi de dorit să fie pe fază încă din startul procedurii. De asemenea, ţinând cont de experienţele anterioare, sfătuim doritorii să se înarmeze cu răbdare deoarece au mai existat cazuri în care din cauza suprasolicitării, sistemul informatic al companiei care comercializează biletele a căzut pentru perioade mai lungi sau mai scurte de timp.

Preţurile biletelor sunt aceleaşi ca la toate celelalte meciuri:

 

Copiii până în 3 ani au parte de intrare liberă (fără loc) iar cei între 3 şi 14 ani beneficiază de o reducere de 50%.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.