David Popovici ratează podiumul la Mondiale. Aur şi argint pentru România într-o probă neolimpică

Sport

Scris de Giuliano Junc

Campionatul Mondial de Nataţie de la Fukuoka (Japonia) a fost aşteptat cu mare nerăbdare de suporterii sportului românesc, care sperau în noi performanţe ale fenomenului David Popovici. Din păcate acesta a prins o formă mai slabă şi a ratat podiumul atât la 200 de metri, unde a terminat pe locul 4, cât şi la 100 de metri unde s-a clasat pe poziţia a 6-a. Singura satisfacţie din punct de vedere al rezultatului este că recordul mondial de la 100 de metri (40,86), care îi aparţinea sportivului nostru, a rămas în picioare.

Supriza plăcută pentru România a venit în proba de sărituri de la mare înălţime (probă neolimpică), unde delegaţia noastră a ocupat primele două poziţii ale podiumului. Aurul a revenit lui Constantin Popovici iar argintul a fost câştigat de Cătălin Preda.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.