marți, 25 iunie, 2024

Dacă pierde apelul, UTA va fi încurajată de copii la meciul cu FC Botoșani

Distribuie articolul

UTA află abia joi dacă a doua zi va putea avea sau nu public la partida cu FC Botoșani din etapa a treia a play-out-ului Superligii. Reamintim că în urma incidentelor de la partida Dinamo – UTA, disputată pe 8 martie la București, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca ambele echipe să disputate 4 jocuri pe teren propriu fără spectatori. UTA a făcut apel dar cum acesta, așa cum menționam, se va judeca doar cu 24 de ore înainte de meci, clubul a decis ca în urma girului primit de la LPF, să înceapă demersurile pentru organizarea meciului cu spectatori exclusiv copii cu vârsta de până în 14 ani. În cazul unui răspuns favorabil la apelul de joi, copiii înscriși pentru a beneficia de acces gratuit la meciul de vineri, vor avea asigurată prezența la Peluza Sud, urmând ca în restul stadionului să aibă acces abonații și cei care își vor achiziționa bilete, iar în caz contrar, cei mici vor avea la dispoziție întreaga Tribună a II-a. Iată principalele informații oferite în anuțul clubului:

Accesul va fi GRATUIT și va fi permis EXCLUSIV copiilor sub vârsta de 14 ani. Aceștia vor veni însoțiți de UN SINGUR ADULT pentru 10 copii.
Conform regulamentului de organizare, însoțitorii sunt rugați să aibă asupra lor tabelul nominal cu numele și prenumele fiecărui copil de care sunt răspunzători, semnat în josul paginii.
Însoțitorii sunt rugați să trimită în prealabil tabelul completat, până joi, ora 17:30, pe adresa de email: club@uta-arad.ro
Accesul se va face inițial doar la TRIBUNA A 2-A, ”Gioni Brosovszky”.
În cazul în care joi, decizia de la Comisia de Apel va fi favorabilă în totalitate, toți copiii înscriși vor fi mutați în Peluza SUD.
Tabelul poate fi descărcat de aici: https://docs.google.com/file/d/1BYpnFb9ufo_dC-qiFnnh9g-w3sIe6yBb/edit?filetype=msword

Distribuie articolul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți