Cupa României: adversari aboradabili pentru UTA și Progresul Pecica în play-off

Sport

Scris de Giuliano Junc

În urmă cu puțin timp a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din play-off-ul Cupei României. Echipele arădene au avut parte de o tragere, spunem noi, abordabilă. UTA a primit un adeversar nu doar ușor ci și apropiat ca distanță, urmând să se deplaseze la Dumbrăvița. Progesul Pecica va evolua însă pe teren propriu cu Viitorul Șimian (Mehedinți). Ambele echipe joacă în eșalonul 3 dar cum pecicanii în sezonul trecut au ajuns în play-out, spre deosebire de mehedințeni, care au jucat în play-off, au primit dreptul de a disputa partida pe propriul teren, lucru care sperăm că se va dovedi decisiv.

Iată programul complet al partidelor:

 

Meciurile sunt programate pentru miercuri 30 august, de la ora 17:30. Excepție pot face partidele care vor fi televizate. Pe lângă asta, în mod cert meciul CSC Dumbrăvița – UTA nu se va putea juca miercuri deoarece Bătrâna Doamnă joacă luni seara de la 21:30 împotriva FCSB-ului, în campionat, iar regulamentar nu se pot programa meciuri ale aceleiași echipe la o distanță mai mică de 48 de ore între ele.

De asemenea, mai există și posibilitatea ca meciul să nu se joace la Dumbrăvița în cazul în care va fi televizat și programat la o oră mai târzie. Regulamentul spune că într-un astfel de caz, dacă echipa gazdă nu dispune de un stadion cu nocturnă (iar arena din Dumbrăvița nu are o asemenea dotare), meciul se va desfășura în localitatea cea mai apropiată care dispune de un asemenea stadion. Cum, după știința noastră, stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara, care urmează să fie demolat, nu mai poate găzdui partide de acest nivel din motive de securitate, sunt șanse importante ca meciul să se joace… la Arad!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.