Cupa AJF Arad la pescuit sportiv i-a revenit lui Laurențiu Olariu

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Balta Ady Beldea – Balta Șofronea & Asociația crescătorilor de animale a găzduit în weekend o nouă ediție a Cupei AJF Arad la pescuit sportiv.

Competiția a fost destinată arbitrilor, observatorilor din cadrul forului județean fotbalistic arădean, precum și reprezentanților presei arădene, dintre care Bogdan Cioara (editorialist Fotbal Vest) a avut, ca de obicei, și un rol de organizator al evenimentului.

Opt pescari s-au adunat dis de dimineață la balta de la ieșirea din Sânpaul și după ce au savurat o cafea și un întăritor au purces la pescuit. Mânuitorii lansetelor au fost Leontin Buda, Bogdan Pește, Tibi Dumitrescu, Samir Istrate, Laurențiu Olariu, Ioan Hamza, Bogdan Cioara și Daniel Berar, alți câțiva competitori declarând forfait pe ultima sută de metri.

În prezența lui Răzvan Cadar, președintele AJF Arad, au fost premiați toți pescarii, podiumul fiind ocupat, în ordine, de Olariu, Istrate și Cioara, lupta pentru marile premii fiind dusă până în ultimul minut al întrecerii, în rândul căreia a domnit spiritul de fair-play.

Cei care au onorat cu premii această ediție a tradiționalei, deja, competiții au fost magazinele Fir Întins, Pescuit Arad și Arrow Internațional. Repriza a treia a fost condimentată cu un ceaun de fasole cu ciolan și cu licori magice care au dezlegat limbile participanților, poveștile despre monștri din adâncuri fiind, ca de obicei, de o savoare nebănuită.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.