duminică, 21 iulie, 2024

UPDATE – Bărbatul care și-a ucis soția, în Micălaca, lovind-o în cap cu o bardă, a fost arestat preventiv

Distribuie articolul

Titlul inițial (19.03.2021): Crimă odioasă în Micălaca! Un bărbat și-a ucis soția, lovind-o în cap cu o bardă

Potrivit informațiilor noastre, o crimă odioasă a avut loc în urmă cu puțin timp în cartierul arădean Micălaca.

Deși aceste informații sunt deocamdată neoficiale, s-ar părea că un bărbat, în vârstă de 58 de ani, și-ar fi ucis soția într-un mod teribil.

Individul, despre care sursele noastre spun că ar fi bolnav psihic, și-a lovit soția, în cap, cu o bardă. Aceleași surse spun că femeia ar avea vârsta de 52 de ani.

Se pare că individul a fost reținut de polițiști.

UPDATE

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 20.03.2021 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor si violente în familie, prev.de art.188 al.1 C.p şi art.199 al.1 Cp.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că în dimineaţa zilei de 19.03.2021, pe fondul unor neînţelegeri casnice, o persoană de sex masculin în vârstă de 58 ani, din mun.Arad, i-a aplicat soţiei sale, în vârstă de 52 ani, mai multe lovituri cu barda în zona capului, leziunile suferite provocându-i acesteia decesul.

Propunerea de arestare preventivă formulată a fost admisă de către Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.03.2021.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă au ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, mai precizează Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți