vineri, 19 iulie, 2024

Craioveanul Găman o arbitrează pentru a patra oară pe UTA în acest sezon

Distribuie articolul

Comisia Centrală de Arbitri a decis ca meciul de mâine dintre UTA și FC Botoșani să fie condus la centru de George Găman din Craiova. Acesta are 38 de ani și conduce meciuri de prima ligă începând cu anul 2012.

În acest sezon Găman a condus la centru 11 partide, 9 în campionat și 2 în Cupă. În aceste meciuri a acordat 57 de cartonașe galbene (medie de 5,18 pe meci), 4 cartonașe roșii rezultate din cumul de cartonașe galbene, 2 eliminări directe și 4 lovituri de pedeapsă.

Arbitrul craiovean a condus-o deja pe UTA de trei ori în acest sezon: prima dată în înfrângerea cu CFR (1-3), când a dictat un penalty pentru oaspeți la un fault în careu comis de Carp, apoi în victoria cu FCSB (2-1), când a dictat un penalty pentru UTA și i-a eliminat de la oaspeți pe Pantea și Coman (ambii pentru cumul de cartonașe galbene) și apoi în Farul – UTA 2-2, meci fără evenimente deosebite, în care a acordat doar 3 cartonașe galbene, dintre care unul pentru UTA, văzut de Iacob în prelungiri pentru trageri de timp.

Așadar un bilanț echilibrat (1-1-1) pentru UTA cu Găman în acest sezon însă la general echipa noastră are un bilanț negativ cu acest arbitru la centru: 14 meciuri, 3 victorii, 4 remize și 7 înfrângeri. Înaintea amintitului meci cu FCSB, ultimele victorii ale Bătrânei Doamne cu Găman la centru au fost în sezonul 2012-2013 de Liga 2: 1-0 cu ACS Poli Timișoara și 3-0 cu FC Argeș, ambele pe teren propriu.

Botoșenenii au în schimb palmares pozitiv cu centralul craiovean: 9 victorii, 4 remize și 6 înfrângeri. Acesta va fi însă primul meci din acest sezon în care moldovenii vor fi „fluierați“ de Găman.

Iată componența completă a brigăzii:

Arbitru central: George Găman (Craiova)
Asistent 1: Mircea Orbuleț (București)
Asistent 2: Stelian Slabu (Brașov)
Oficial 4: Florin Mazilu (Satu Mare)
Arbitru VAR: Sorin Costreie (Voluntari)
Asistent VAR: Ionela Peșu (Craiova)
Observator arbitraj (FRF): Octavian Șovre (Satu Mare)
Observator organizare joc (LPF): Florin Bătrânu (Timișoara)

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți