luni, 24 iunie, 2024

Craioveanul Flueran va conduce UTA – Oțelul

Distribuie articolul

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat astăzi brigada de arbitri care va conduce mâine partida dintre echipele antrenate de Mircea Rednic respectiv Dorinel Munteanu. Astfel, la centru se va afla Viorel Flueran din Craiova, un arbitru de 41 de ani, care conduce meciuri de prima ligă din 2020. Acesta a mai condus-o în 8 rânduri pe UTA (bilanț: 3 victorii, o remiză, 4 înfrângeri), ultima dată pe Arena Națională la FCSB – UTA 4-0 în această iarnă, când a acordat un penalty (corect) pentru roș-albaștri. Tot un penalty, de data aceasta pentru UTA, a dictat Flueran și la ultimul meci arbitrat pe Arena „Francisc Neuman“, care a fost UTA – Hermannstadt 1-0, în play-out-ul sezonului trecut.

Pe Oțelul în schimb Flueran a condus-o la centru de două ori în acest sezon: o dată tot cu FCSB, dar în Cupa României, meci disputat la Galați și încheiat cu scorul de 1-1 și într-un alt meci, în campionat, în deplasare la Sfântu Gheorghe, cu deznodământ identic. Cu el la centru gălățenii au bilanț negativ: o victorie, 2 remize, 3 înfrângeri.

În cele 9 meciuri pe care le-a condus la centru în acest sezon, Flueran a acordat 31 de cartonașe galbene și un singur roșu, la care se mai adaugă trei lovituri de la 11 metri. Iată componența completă a brigăzii:

Arbitru central: Viorel Flueran (Craiova)
Asistent 1: Alexandru Cerei (Cluj)
Asistent 2: Alexandru Vodă (Alba Iulia)
Oficial 4: Sorin Vădana (Cluj)
Arbitru VAR: Florin Andrei (Târgu Mureș)
Asistent VAR: Florin Mazilu (Satu Mare)
Observator arbitraj (FRF): Nicolae Grigorescu (Timișoara)
Observator organizare joc (LPF): Claudiu Boaru (Mediaș)

(foto: stiriinsibiu.ro)

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți