Cosmin Mladin a fost depistat noaptea trecută, la Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Unul dintre cele mai importante nume din povestea contrabandei cu țigări din județul Arad, Cosmin Mladin, pare să fi fost depistat noaptea trecută, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

Mladin a fost dat în urmărire generală pe 26 iulie, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru contrabandă.

„Polițiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale-IGPR au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă, emis la data de 26 iulie, de magistrații Tribunalului București, pe numele unui bărbat, de 35 de ani, cercetat pentru mai multe infracțiuni. Acesta a fost depistat în județul Arad, urmând a fi depus într-un centru de reținere și arestare preventivă”, a informat Poliția Română în această dimineață.


Citește și: Peste 150 de percheziții în Arad și alte opt județe, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în contrabandă cu țigări și spălare de bani | VIDEO


Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.