Corina Țucudean, mama, respectiv soția foștilor fotbaliști George și Marius Țucudean, s-a stins

Sursă imagine: Facebook

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Familia unora dintre cei mai cunoscuți fotbaliști pe care i-a dat Aradul este în doliu. Corina Țucudean, soția lui Marius Țucudean, fost fotbalist la UTA și Dinamo București, respectiv mama fotbalistului George Țucudean, la rândul său fost fotbalist la UTA, Dinamo București, Standard Liege, Charlton, Steaua București/FCSB, ASA Târgu-Mureș, Pandurii, Viitorul Constanța și CFR Cluj, s-a stins din viață.

De asemenea, Corina Țucudean era fiica cunoscutului om de afaceri Gheorghe Cozma, una dintre cele mai cunoscute afaceri ale acestuia fiind fabrica de mobilă Cotta International.

Din informațiile noastre, Corina Țucudean s-a stins din cauza unei boli incurabile de care suferea de mai bine de un an.

Transmitem pe această cale condoleanțe familiilor Țucudean și Cosma!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.