Constanța a pierdut la Sfântu Gheorghe iar „ICIM“-ul termină pe 3 sezonul regular

Sursă imagine: baschetarad.ro

Sport

Scris de Giuliano Junc

Galben-albastrele așteptau cu sufletul la gură o victorie a celor de la CSM Constanța în deplasare la Sepsi, rezultat care ar fi permis echipei noastre să ia fața campioanei și să termine sezonul regular pe locul 2. Acest lucru nu s-a întâmplat din păcate, Sepsi a reușit să se impună cu 79-70. În ciuda înfrângerii, constănțencele au terminat această fază a campionatului pe primul loc, urmate de Sepsi și de FCC UAV ICIM Arad.

Fetele noastre vor juca în sferturi împotriva Rapidului, în sistemul cel mai bun din 3 meciuri, Aradul având avantajul unui meci în plus pe teren propriu. Dacă se califică, elevele lui Miroslav Popov se vor duela în semifinale cel mai probabil cu Sepsi, urmând însă ca în acaest caz covăsnencele să aibă avantajul unui meci în plus pe teren prorpriu datorită clasării superioare la finalul sezonului regular.

FCC UAV ICIM Arad a acumulat în cele 14 etape de campionat 25 de puncte, rezultate în urma a 11 victorii și 3 înfrângeri, cu un coșaveraj de 1027-905

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.