Consiliul Judeţean susține că a economisit 2 milioane de lei, aducând fonduri europene pentru documentaţia tehnică a drumurilor din nordul judeţului

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Reprezentanții Consiliului Judeţean Arad spun că instituția aduce bani europeni pentru finanţarea documentaţiei tehnice a celui mai important proiect pe drumurile judeţene arădene în următorii patru ani: modernizarea a 70 km de drumuri, un proiect de 39 de milioane de euro, pe traseul Mișca-Apateu-Berechiu, Seleuș-Șicula-Cermei-Berechiu-limită județ Bihor, Șepreuș-Cermei-Beliu. Documentaţia tehnică (DALI şi proiect tehnic) este în valoare de aprox. 2 milioane de lei.

„Până acum, documentaţia tehnică era realizată din fondurile Consiliului Judeţean. Acum economisim 2 milioane de lei prin faptul că am obţinut fonduri europene pentru această cheltuială. Economia de 2 milioane de lei o vom folosi pentru o altă investiţie”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.

Contractul de finanţare cu Consiliul Judeţean a fost semnat de ADR Vest, în calitate de lider de parteneriat.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.