Consiliul Județean a primit joi primii colindători | FOTO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Iustin Cionca, președintele Consiliului Judeţean Arad, a fost gazda primului grup de colindători care a trecut pragul instituţiei, pentru a aduce vestea bună a Crăciunului.

Copiii de la grădinița Bambi, însoțiți de doamnele educatoare, au susţinut un mic recital de cântece şi colinde, vestind  bucuria sărbătorilor de iarnă şi fermecându-i pe cei prezenţi cu frumuseţea şi inocenţa glasurilor.

„Păstrăm tradiția la Consiliul Județean Arad și primim colindători, pentru că ei aduc vestea naşterii Mântuitorului. Le mulțumim pentru că păstrează acest frumos obicei și aduc cu ei iubire, înțelegere și generozitate”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Judeţean Arad.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.