Conducerea UTA-ei, bucuroasă de afirmațiile primarului, cum că echipa va primi în continuare sprijin, dar așteaptă ceva concret

Sursă imagine: uta-arad.ro

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Primarul Călin Bibarț a ieșit miercuri să spună public faptul că Primăria Municipiului Arad va sprijini în continuare clubul UTA din punct de vedere financiar. Decizia lui Bibarț a venit în contextul în care, în spațiul public, au apărut informații potrivit cărora ajutorul financiar pe care UTA l-ar putea primi de la primărie este oarecum incert.

Ei bine, la scurt timp după afirmațiile primarului, conducerea UTA-ei a ieșit la rândul său cu un comunicat de presă, comunicat prin care aceștia spun că se bucură că Primăria Municipiului Arad transmite că va susține în continuare echipa fanion a Aradului, dar că, totuși, așteaptă ceva concret, ceva „pe hârtie” – am spune noi, pentru a vedea cum să-și facă planurile pentru Liga 1.

„Ca urmare a comunicatului emis astăzi de Primăria Municipiului Arad, prin vocea domnului primar Călin Bibarț, dorim să transmitem că ne bucurăm să primim confirmarea parteneriatului cu clubul UTA. Am avut convingerea că vom continua colaborarea, partenerul cel mai important al clubului a fost, de la începutul acestui proiect, și este și astăzi, Primăria Municipiului Arad. Promovarea din această vară, vis al arădenilor vechi de mai bine de un deceniu, a fost obținută împreună cu partenerii noștri din conducerea orașului. 

Suntem convinși că Primăria va găsi soluții și în  perioada aceasta grea, de criză medicală și economică, să sprijine clubul UTA minim cu sumele cu care a contribuit și în anii precedenți. Legea 115/2020 permite Consiliilor Locale și Județene alocarea directă de subvenții pentru cluburile sportive. 

Așteptăm concretizarea parteneriatului în următoarea ședință de Consiliu Local. Ținând cont că suntem o echipă nou-promovată în Liga I, și noi și Aradul dorim să punem bazele unei echipe care va rezista rigorilor primului eșalon. În realizarea acestui demers avem nevoie de certitudini acum, înaintea startului, pentru a pregăti cât mai bine sezonul”, transmite conducerea clubului UTA, printr-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.