Conducea nestingherit, pe contrasens, până a dat nas în nas cu jandarmii. La control, supriză, tânărul nu avea permis

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Vineri noaptea în jurul orei 01.45, un echipaj de Jandarmerie care patrula pe o stradă din municipiul Arad, s-a trezit față în față cu un autoturism înmatriculat în Franța, venind pe contrasens.

În momentul în care au fost pornite semnalele luminoase de avertizare, conducătorul autoturismului respectiv, în încercarea de a părăsi zona, era să lovească autospeciala Jandarmeriei și alte autoturisme parcate în zona.

Având în vedere comportamentul suspect afișat de către acesta și faptul că circula cu autoturismul pe contrasens, i-a determinat de jandarmi să solicite sprijin de urgență polițiștilor care au constatat că bărbatul în vârstă de 26 de ani din Arad, aflat la volanul autoturismului, nu deține permis de conducere, drept urmare,  acesta a fost condus la sediul Poliției Rutiere Arad pentru luarea măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.