Condamnați de instanță, încarcerați de polițiștii S.I.C.

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului de Invetigații Criminale au depistat, în municipiu, un arădean de 40 de ani, urmărit internaționat, pe numele căruia autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății pe teritoriul acestui stat. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, în vederea luării măsurilor legale.

În Curtici, a fost depistat un urmărit național de 35 de ani, din județul Bihor, pe numele căruia instanța a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de un an, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Un arădean de 51 de ani, din Vladimirescu, condamnat la o pedepasă privativă de libertate de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat,  a fost depistat pe raza municipiului.

Cei doi bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.