Condamnați de instanță, încarcerați de polițiștii arădeni

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, în ziua de 13 aprilie a.c., trei mandate de executare a pedepsei închisorii.

Un bărbat de 39 de ani, din județul Mureș, urmărit național, a fost depistat pe raza municipiului. Pe numele bărbatului, magistrații Judecătoriei Arad au emis, la începutul acestui an, un mandat de executare a pedepsei închisorii de un an și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Împreună cu polițiștii orașului Chișineu-Criș, a fost depistat, pe raza aceleiași localități, un bărbat de 43 de ani, din Mișca, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Chișineu-Criș au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an și 8 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circuației.

Un alt, bărbat, condamnat de magistrații Judecătoriei Ineu la o pedeapsă privativă de libertate de un an, 4 luni și 20 de zile, pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere, a fost depistat de polițiștii Secției 5 Rurală Ineu.

Toți cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.